Planeringsmöte Valborg och Rågsvedsdagen den 18 november 2013

Med på mötet; Conny Mörke Rågsveds Samhällsförening / Snösätra Norra Fritidsträdgårdsförening, Glenn Woods Södermalmskyrkan, Indira Wilson Mötesplats Rågsved, Maria Dalstad Vantörs församling, Marianne Almeblad Rågsveds fritidsgård, Lars Brolin Musketörerna, Jan Runfors Rågsveds Samhällsförening / Röda Korset och Tekola Worku Rågsveds Samhällsförening.

Anmält förhinder; Sven Löfberg Rågsveds Samhällsförening/LH Rågstintan

  1. Ordförande för Rågsveds Samhällsförening Jan Runfors hälsade alla välkomna och vi fortsatte sedan med att presenterade oss för varandra.
  2. Sven Löfberg som anmält förhinder att komma på dagens möte har samtidigt meddelat att valborgsfirandet på Perssons Betong kommer att bli av även 2014. Deltar gör LH Rågstintan, Musketörerna, Mötesplats Rågsved och Snösätra Norra Fritidsträdgårdsförening.
  3. Rågsvedsdagen beslutades att genomföras 10 maj. Stadsdelsnämnds ordförande Anders Hellström och Jan Runfors Rågsveds Samhällsförening inviger. Föreningar m.fl. som är med på Rågsvedsdagen är just nu; Musketörerna, LH Rågstintan,  LeRec Bernard Nvila, Rågsveds samhällsförening, Mötesplats Rågsved, Svenska Kyrkan i Vantör samt Fritidsgården. Kl. 16.00 – 17.00 städar vi torget efter oss. Alla föreningar utser ansvariga att hjälpa till med detta. Ifjol fungerade städningen mycket bra och var klar på ca 30 min. Ett något mer vårdat språk önskas ifrån artisterna på scen. Gården har Disco på kvällen. Jan påminde alla om vikten av att alla i mån av förmåga är med och ger ett ekonomiskt bidrag till Rågsvedsdagen för att täcka utgifter. Plusgiro 4249614-1 märk med ”Rågsvedsdagen”. Frågan om var soporna ska lämnas måste lösas så alla vet om det finns ställe i centrum där alla kan lämna. Lite otydligt sist.
  4. Glenn informerade om fest 4 juli i Sorunda. Inbjudan kommer i början av sommaren. Jan påminde alla om att betala Rågsveds Samhällsförenings medlemsavgift: https://ragsvedssamhallsforening.wordpress.com/bli-medlem/
  5. Nästa Möte 27 januari kl. 18:00 i fritidsgården. Det är viktigt att de organisationer som ännu inte anmält intresse men vill delta på Valborgfirandet och/eller Rågsvedsdagen hör av sig till ordf. Jan Runfors via mail jan.runfors@comhem.se eller på nytt OBS! telefonnummer; 076-2137836 så fort som möjligt så vi har möjlighet att planera evenemangen så framgångsrikt som möjligt.

Vid pennan Conny Mörke
Sekreterare Rågsveds Samhällsförening
https://ragsvedssamhallsforening.wordpress.com/

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade, Protokoll. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Planeringsmöte Valborg och Rågsvedsdagen den 18 november 2013

  1. walle skriver:

    Ni gör ett bra jobb!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s